Je hele boekhouding 100% digitaal!

ZZP’ers – MKB’ers en BV’s

Anno 2021 kan je niet meer zonder je smartphone, je tablet of je computer. Communiceren doen we onder meer via Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat, LinkedIn, Twitter, Youtube, Vimeo, Vine. Kortom: we doen alles in ‘the Cloud’.

Wellicht betekent deze missie dat jouw bedrijfsvoering ook een boost moet hebben. Dat moet dan maar! Want zelfs de belastingdienst stimuleert online boekhouden voor zzp’ers, maar ook voor starters, kleine zelfstandigen en bedrijven uit het (klein) MKB. Kan of wil jij dan achterblijven?

Boekhoudkundig gaat alles dus ‘papierloos’.  Anno 2021 gaan we niet meer met onze ordners naar onze boekhouder om de BTW te laten berekenen. Nee, we scannen onze bonnetjes en facturen. Vervolgens hoeven we deze niet meer te bewaren’.

De bankafschriften, BTW, urenregistratie, factureren, aanmanen etc., alles doen we digitaal.  

Dagelijks, per uur, per minuut zien we ‘hoe de vlag’ ervoor staat. Wat staat er op mijn bank? Wat krijg ik nog van mijn klanten? Ook als we met vakantie zijn.

Wat moet ik betalen aan mijn leveranciers? Wat heb ik dus in mijn portemonnee om te besteden, aan mezelf of aan mijn gezin. Daar gaat het toch uiteindelijk allemaal om.

Van groot belang is dan dat je boekhouding “bij” is. Je wordt heel vrolijk als je ziet wat je eigen inspanningen opleveren. 

 

Onze missie is daadwerkelijk om je zover te krijgen. Door gebruik te maken van de huidige automatisering willen wij je volledig ontzorgen.

Jij bent aan het werk, je maakt je geen zorgen om je boekhouding. Door deel uit te maken van ons systeem ‘koop je zelf je rust’. En dat ook nog eens tegen een Zeer Zachte Prijs. Vergelijk het maar eens.

Heb je al een boekhouding, maar nog niet digitaal? We garanderen je dat je binnen een maand nooit meer anders zou willen. Ook dat is onze missie!

We begeleiden starters, ZZP’ers, kleine zelfstandigen en het MKB waaronder ook BV’s. Door onze ervaring vereenvoudigen we processen, brengen we orde in je boekhouding en daarmede dus in je onderneming en in je hoofd.

 

En dat 24 uur per dag, ja, ook op zaterdag en zondag. ‘Daar mag je ons op afrekenen’